Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij helpen u graag!

Over ons

Het is onze ambitie om ondernemingen in het MKB behulpzaam te zijn in het bereiken van doelen. Of dit nu kleine of grote doelen zijn, ze zijn nooit onbereikbaar.

Waarom het MKB? De keuze voor dit segment is een bewuste keuze. MKB-ondernemers hebben gevoel bij wat ze doen, weten wat zich afspeelt op de werkvloer en leggen emotie en passie in hun onderneming. Wij leggen diezelfde passie in onze werkzaamheden!

Doordat er veel tijd in de dagelijkse werkzaamheden van een bedrijf gaat zitten, kunnen andere facetten ondergesneeuwd raken. Dit is zonde en in principe ook onnodig. Wij vinden dat staffuncties die grotere bedrijven zelf in huis hebben zinvol zijn voor elke onderneming. Wij hebben deze kwaliteiten in huis: financiën, fiscaliteiten, HR en kwaliteitsmanagement zijn vakgebieden waarin wij ons thuis voelen. Wij nemen u deze facetten uit handen en brengen meerdere disciplines met elkaar in verbinding om werk eenvoudiger, transparanter en efficiënter te laten verlopen.