Nieuwere berichten

Actueel

Bent u opzoek naar nieuwsbrief berichten? Klik hier

Profiteer van een LIV

Heeft u werknemers van 22 jaar en ouder in dienst die niet meer dan 125% van het minimumloon verdienen? Dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een lage- inkomensvoordeel (LIV). En daar hoeft u helemaal niets voor te doen.

Lees het hele bericht

Wat is een oudedags-verplichting?

Bij de afschaffing van het pensioen in eigen beheer wordt de mogelijkheid geboden om uw pensioenrechten in eigen beheer om te zetten in een oudedagsverplichting. Maar wat is een oudedagsverplichting dan

Lees het hele bericht

in een snelle scan op de hoogte

Minder box 3-belasting in 2018 Onbeperkte navordering beperkt (Z)onder voor-waarden schenken voor eigen woning

Lees het hele bericht

Afkoop pensioen eigen beheer

Per 1 januari 2017 zal het pensioen in eigen beheer voor de DGA worden afgeschaft, zoveel is op 1 juli duidelijk geworden met de brief aan de Tweede Kamer van staatssecretaris Wiebes van Financiën. De termijn voor afkoop van het pensioen in eigen beheer zal drie jaar bedragen, waarbij de korting ieder jaar afneemt.

Lees het hele bericht

Eemsdelta Expo

Bezoek Syntaks op de Eemsdelta Expo, de beurs die gehouden wordt op 15 en 16 juni aanstaande. Inmiddels is in de Eemsdelta-regio een traditie geworden dat de maand juni in het teken staat van de Eemsdelta Expo. Het is dit jaar alweer dé 5e editie, dat de vakbeurs in het hart van een economisch zéér sterk groeiende regio wordt georganiseerd. Wanneer u ons wilt bezoeken op standnummer B20 in de Fivelpost te Appingedam, mail ons dan op info@syntaks.nl en wij sturen u een gratis entreekaart toe.  

Lees het hele bericht

UBO-register: de onduidelijkheid overheerst

Op grond van de 4e Europese antiwitwasrichtlijn moeten alle EU-lidstaten een UBO-register invoeren. Hierin moeten de gegevens van uiteindelijk belanghebbenden worden opgenomen. Dit kan te zijner tijd dus ook gevolgen hebben voor u.

Lees het hele bericht

Talenten met subsidie in beeld!

Hoe kunt u optimaal gebruik maken van de talenten binnen uw organisatie? bepaal koers; neem de mensen daarin mee merk de motivatie ontdek talenten

Lees het hele bericht

Aangifte verhuurderheffing 2015

Ook voor het jaar 2015 geldt de verhuurderheffing. Verhuurt u woningen, dan is het volgende van belang. 

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten